Siirry sisältöön

Kalusteet (katu-, puisto  ja pihakalusteet)

info@viheraitta.fi

+358 405 846 062

Viherympäristön kalustaminen. Katupuiden suojauksen valurautaiset maaritilät sekä rungonsuojat. Esteettisesti hyvännäköisiä laadukkaita tuotteita. Penkit, istutusastiat, pyörätelineet, paperikorit, tuolit ja pöydät aukioille, pihoille, puistoille, kaduille, toreille ja puutarhoille. Hiekkavaluna valmistettavat kalusteet kierrätetystä alumiinista. Kestäviä, tyylikkäitä ja moneen maisemaan sopivia.

puuha@puuha.com

+358 243 170 03

Suunnittelemme, valmistamme ja toimitamme leikkipaikka- ja ulkoliikuntaratkaisuja sekä edesautamme kaikenikäisten turvallista leikkiä ja liikuntaa turvallisessa ympäristössä. Leikkipaikkojen turvatarkastukset sekä näihin kohdistuvat huolto- ja kunnossaspitotyöt ovat osa palveluliiketoimintaamme viherrakentamisen lisäksi.

myynti@innogreen.fi

+358 105 833 598

Löydät meiltä InnoGreenin ikiomat konseptit, ulkoalueiden vihersuunnittelun sekä kausikasvit – kaikki villeimmätkin ratkaisut yhdestä paikasta, luontoa kunnioittaen. Lisäksi ylläpidämme ja huollamme ulkoalueiden toteutukset. Haluamme luovilla piharatkaisuillamme tukea luonnon monimuotoisuutta sekä löytää kestäviä keinoja ylläpitää vihreyttä.

toimisto@piiraisen.fi

+358 440 388 399

Piiraisen Viherpalvelu Oy:n tarjontaan kuuluvat Piiraisen Kuntta® toimitukset ja asennukset ympäri Suomen sekä viherrakennustyöt, piha-alueiden ympärivuotinen kunnossapito ja maa-ainesten myynti Pohjois-Suomen alueella. Teemme myös puu- ja metallitöitä kuten pihakalusteita ja jätekatoksia, joita toimitamme kaikkialle Suomessa.

info@abau-design.com

+358 503 379 549

Suunnittelemme ja valmistamme laadukkaita, kestäviä kotimaisia julkisten tilojen ulkokalusteita, räätälöiden yhtenäisiä kalustekokonaisuuksia asiakkaiden tarpeisiin. Tyypillisiä kohteita ovat keskustan katualueet, torit, puistot, ulkoilureitit, sekä koulujen, päiväkotien ja taloyhtiöiden piha-alueet.

kati@pala-betonikalusteet.fi

+358 505 564 476

Tyylikkäät ja turvallisuutta lisäävät PALA betonikalusteet on suunniteltu julkisiin tiloihin, ulko- tai sisäkäyttöön. PALA betonikalusteiden oma tuotemallisto on laaja ja monikäyttöinen, mutta teemme kalusteita myös täysin mittatilaustyönä joko valmiista suunnitelmista tai toiveiden mukaan. Massiiviset ja säänkestävät kalusteet tehdään Suomessa, omalla tehtaallamme Vehmaalla.

asiakaspalvelu@patioterassit.fi

+358 207 306 920

Kaikkea kestopuusta pihoihin, puutarhoihin, puistoihin ja julkisiin ulkotiloihin: elementtiterassit, kaiteet, pergolat, parkletit, kukkalaatikot, terassikokonaisuudet ja paljon muuta! Tutustu valikoimaamme: www.patioterassit.fi