Siirry sisältöön

Suunnittelu

elina@e-citylandscape.eu

+358 440 931 214

E-City Landscape & Art on maisema-arkkitehtitoimisto. Meiltä saat apua esim. pihan, viheralueen, leikkipuiston, hautausmaan, kaupunkimiljöiden ideointiin, suunnitteluun ja toteutukseen. Laadimme myös maisemaselvityksiä, puunhoitosuunnitelmia ja istutussuunnitelmia ja voimme tarvittaessa auttaa myös kasvien tilauksissa, istutuksessa ja hoidossa, sekä tarkastaa esim. istutuksia ja leikkipaikkoja.

kaisa@pihastamo.fi

+358 503 639 177

Pihasuunnittelu, viherrakentaminen, salaojaremontit, talon pohjatyöt ja pihojen hoitotyöt avaimet käteen -palvelulla. Meillä on myös Lempäälässä Pihastamon Tori, josta voi noutaa yleisimmät maa-ainekset pihatöihin. Lisäksi myymme siellä jäännöseriä luonnonkivistä ja betonikivistä.

nea.rissanen@jardinea.fi

+358 407 383 505

"Puutarhasaarnaaja" Turun seudulla tarjoaa pihasuunnittelupalveluja (Autocad-piirrokset, 3D-mallinnukset), konsultointikäyntejä sekä järjestää tapahtumia omassa Jardinea -puutarhassaan (myös pienimuotoista pop-up myyntiä kesäisin). Monimuotoiset istutukset, joissa kukintaa aikaisin keväästä pitkälle syksyyn, ovat lähinnä sydäntä. Seuraa: Instagramissa jardinea_turku Facebookissa Jardinea

Nomaji maisema-arkkitehdit Oy

www.nomaji.fi

nomaji@nomaji.fi

+358 457 877 468 8

Olemme maisema- ja kaupunkisuunnittelun alalla toimiva suunnittelutoimisto, joka on erikoistunut ekologisesti ja sosiaalisesti toimivien ratkaisujen kehittämiseen. Osaamisemme kattaa maiseman suunnittelun kokonaisuudessaan; rakennetun ja rakentamattoman ympäristön, niin kaupungeissa kuin kaupunkien ulkopuolella.