Siirry sisältöön

Valvonta- ja tarkastuspalvelut

eija.gronqvist@sweco.fi

+358 207 393 000

Sweco on Euroopan johtava suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayritys. Sweco suunnittelee tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Yhdessä asiakkaidemme ja 22 000 arkkitehtimme, insinöörimme ja muun asiantuntijamme voimin tartumme kaupungistumisen haasteisiin ja digitalisaation mahdollisuuksiin ja luomme ratkaisuja, jotka edistävät kestävämmän yhteiskunnan kehittämistä.

elina@e-citylandscape.eu

+358 440 931 214

E-City Landscape & Art on maisema-arkkitehtitoimisto. Meiltä saat apua esim. pihan, viheralueen, leikkipuiston, hautausmaan, kaupunkimiljöiden ideointiin, suunnitteluun ja toteutukseen. Laadimme myös maisemaselvityksiä, puunhoitosuunnitelmia ja istutussuunnitelmia ja voimme tarvittaessa auttaa myös kasvien tilauksissa, istutuksessa ja hoidossa, sekä tarkastaa esim. istutuksia ja leikkipaikkoja.

kaisa@pihastamo.fi

+358 503 639 177

Pihasuunnittelu, viherrakentaminen, salaojaremontit, talon pohjatyöt ja pihojen hoitotyöt avaimet käteen -palvelulla. Meillä on myös Lempäälässä Pihastamon Tori, josta voi noutaa yleisimmät maa-ainekset pihatöihin. Lisäksi myymme siellä jäännöseriä luonnonkivistä ja betonikivistä.

puuha@puuha.com

+358 243 170 03

Suunnittelemme, valmistamme ja toimitamme leikkipaikka- ja ulkoliikuntaratkaisuja sekä edesautamme kaikenikäisten turvallista leikkiä ja liikuntaa turvallisessa ympäristössä. Leikkipaikkojen turvatarkastukset sekä näihin kohdistuvat huolto- ja kunnossaspitotyöt ovat osa palveluliiketoimintaamme viherrakentamisen lisäksi.

info@finnmap-infra.fi

+358 404 824 054

Finnmap Infra Oy on konsulttitoimisto, jonka päätoimiala on yhdyskunta-tekniikka, sisältäen; tie- ja ratasuunnittelun, alue- ja katusuunnittelun, vesihuolto-, geo-, silta-, liikenne- tienpito- ympäristö- ja valaistussuunnittelun, kalliorakennussuunittelun sekä rakennuttamisen ja ilmakuvauspalvelut.

frans.sarlin@fspapaver.com

+358 505 527 752

F.S. Papaver Oy on suomalainen puutarha- ja viheralan yritys. Päätoimialana on maisema- ja viherkasvisuunnittelu. Lisäksi toteutamme viherrakennus- ja ylläpitotyöt, leikki- ja liikuntavälineiden tarkistustyöt sekä tarjoamme konsultointia. Toimimme pääasiassa koko Etelä-Suomen alueella, mutta teemme myös esim. mökkikohteita muualla Suomessa.

minna@greendreams.fi

+358 407 188 870

GreenDreams on oululainen v. 2007 perustettu ympäristö- ja maisemasuunnittelutoimisto, jonka kautta saat suunnitteluapua niin julkisiin kuin yksityisiin suunnittelukohteisiin. Erityisosaamisalueena päiväkoti- ja koulupihat ja niiden oppimisympäristöt. Teen suunnittelua koko Suomen alueella. Tehdään yhdessä viherunelmistasi totta!