Siirry sisältöön

Luonnonkivituotteet ja -rakenteet

betonilaatta@betonilaatta.fi

+358 251 188 00

Betonilaatta Oy on suomalainen betonituotteiden valmistaja ja asennusurakoitsija. Valmistamme Turussa kahdella tehtaalla kymmeniä erilaisia laattoja, päällyste- ja muuri- sekä reunakiviä. Valikoimastamme löytyy pihakivet, pihalaatat, reuna- ja muurikivet sekä myös muut betonituotteet. Meiltä saat tuotteet tarvittaessa pihalle, torille tai puutarhaan valmiiksi asennettuna - nopeasti ja joustavasti.

katja.huhta@ikikivi.fi

+358 505 259 366

Ikikivi Oy louhii, jalostaa ja myy Ikikiveä-Nilsiän vaaleaa kvartsiittiliusketta omasta louhoksesta Nilsiässä. Valikoimistamme löytyy myös tumma kotimainen liuskekivi. Monipuolinen tuotevalikoima - rakennus-, sisustus ja piha sekä ympäristökiviä liuskekivestä. Ekograniitti tuoteperhe- lohkopintaisia graniittituotteita kotimaisesta graniitista sivukiveä hyödyntämällä mm. noppa- ja nupukiviä.

info@abau-design.com

+358 503 379 549

Suunnittelemme ja valmistamme laadukkaita, kestäviä kotimaisia julkisten tilojen ulkokalusteita, räätälöiden yhtenäisiä kalustekokonaisuuksia asiakkaiden tarpeisiin. Tyypillisiä kohteita ovat keskustan katualueet, torit, puistot, ulkoilureitit, sekä koulujen, päiväkotien ja taloyhtiöiden piha-alueet.

johanna.elomaa@kovakivi.fi

+358 505 546 602

Tampereen Kovakivi Oy on suomalainen kivialan perheyritys, joka on perustettu Tampereella vuonna 1914. Louhimme ja jalostamme kotimaista graniittia yli sadan vuoden kokemuksella. Lopputuotteitamme ovat erilaiset ympäristö- ja rakennuskivituotteet, kuten muuri-, silta- ja allasrakenteet, katukalusteet, katukiveykset sekä portaat, tasolaatat ja reunakivet.