Siirry sisältöön

Betonituotteet ja -rakenteet

betonilaatta@betonilaatta.fi

+358 251 188 00

Betonilaatta Oy on suomalainen betonituotteiden valmistaja ja asennusurakoitsija. Valmistamme Turussa kahdella tehtaalla kymmeniä erilaisia laattoja, päällyste- ja muuri- sekä reunakiviä. Valikoimastamme löytyy pihakivet, pihalaatat, reuna- ja muurikivet sekä myös muut betonituotteet. Meiltä saat tuotteet tarvittaessa pihalle, torille tai puutarhaan valmiiksi asennettuna - nopeasti ja joustavasti.

kati@pala-betonikalusteet.fi

+358 505 564 476

Tyylikkäät ja turvallisuutta lisäävät PALA betonikalusteet on suunniteltu julkisiin tiloihin, ulko- tai sisäkäyttöön. PALA betonikalusteiden oma tuotemallisto on laaja ja monikäyttöinen, mutta teemme kalusteita myös täysin mittatilaustyönä joko valmiista suunnitelmista tai toiveiden mukaan. Massiiviset ja säänkestävät kalusteet tehdään Suomessa, omalla tehtaallamme Vehmaalla.

info@tektar.fi

+358 500 441 142

Kotimaiset TORKKI-maaritilät ja rungonsuojat - yli 30 vuoden kokemuksella. Jatkamme kaikkien Torkki-tuotteiden valmistusta ja toimituksia. Meiltä saatte nyt myös erilaiset kansistot kaivoihin ja kaduille. Tuotevalikoiman täydentää kävelykatu- sekä erikoiskansistot. Meiltä saatte AVAINLIPPUTUOTTEITA!