Siirry sisältöön

Taimistotuotteet

myynti@finnurmi.fi

+358 105 242 660

Finnurmi®–siirtonurmi on laadukas, helppo ja heti valmis luonnontuote. Siirtonurmea saatavilla sekä kenttä- ja golfkohteisiin että piha- ja puistokohteisiin. Toimitamme nurmen nopealla aikataululla tai voit sopia noudon tuotantopaikalta. Tuotantopaikat 51-tien varrella Siuntiossa ja 5-tien läheisyydessä Joroisissa. Ammattitaitoiset myyntihenkilöt auttavat sinua ratkaisukeskeisesti projektissasi.

info@taimistoviljelijat.fi

+358 408 609 520

Taimistoviljelijät – Plantskoleodlarna ry (TVY) on suomalaisten taimitarhojen yhteistyöjärjestö. Yhdistyksen päätavoite on edistää kotimaista taimitarhatuotantoa. Toiminnassa korostuvat yhteydenpito eri asiakasryhmiin, viranomaisiin, koulutukseen ja tutkimukseen sekä varsinainen taimien menekinedistäminen. Yhdistyksen jäsenenä on 55 taimistoalan toimijaa.

Puutarha Tahvoset Oy

tahvoset.fi/

myynti@puutarhatahvoset.fi

+358 207 424 570

Puutarha Tahvoset Oy on erikoistunut koriste- ja hyötykasvien astiataimituotantoon ja tukkumyyntiin. Lisäksi viherrakentamisen tarpeisiin kasvatetaan isokokoisia puita, havuja ja paljasjuurisia taimia. Suurin osa kasveista on omaa tuotantoa. Valikoimaa täydentävät sekä kotimaassa että ulkomailla tuotetut kasvit. Puutarha Tahvoset – Elämää pihaan ja puutarhaan