Siirry sisältöön

Konsultointi ja neuvonta

eija.gronqvist@sweco.fi

+358 207 393 000

Sweco on Euroopan johtava suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayritys. Sweco suunnittelee tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Yhdessä asiakkaidemme ja 22 000 arkkitehtimme, insinöörimme ja muun asiantuntijamme voimin tartumme kaupungistumisen haasteisiin ja digitalisaation mahdollisuuksiin ja luomme ratkaisuja, jotka edistävät kestävämmän yhteiskunnan kehittämistä.

elina@e-citylandscape.eu

+358 440 931 214

E-City Landscape & Art on maisema-arkkitehtitoimisto. Meiltä saat apua esim. pihan, viheralueen, leikkipuiston, hautausmaan, kaupunkimiljöiden ideointiin, suunnitteluun ja toteutukseen. Laadimme myös maisemaselvityksiä, puunhoitosuunnitelmia ja istutussuunnitelmia ja voimme tarvittaessa auttaa myös kasvien tilauksissa, istutuksessa ja hoidossa, sekä tarkastaa esim. istutuksia ja leikkipaikkoja.

Viher- ja puutarha-alan opettajayhdistys ry

bit.ly/vipuope

Kokoamme alan opettajat ja työelämän edustajat aktiiviseen osaamisen kehittämisen verkostoon. Toimimme puutarha- ja viheralan opetuksen kehittämiseksi ja yhteistyön lisäämiseksi oppilaitosten sekä opetuksen ja työelämän välillä.

Kaupunginpuutarhurien Seura ry:n tavoitteena on vihreänelinympäristön ja suomalaisen maisema- ja puutarhakult-tuurin edistäminen sekä alan arvostuksen kohottaminen. Yhdistys järjestää koulutustilaisuuksia, tapaamisia ja opin-tomatkoja sekä osallistuu aktiivisesti alan kehitys- ja tut-kimustoimintaan. Yhdistys on mukana maamme viher-sektorin kehittämisessä muiden alalla toimivien kanssa.

tarja.pennanen@pihamaa.fi

+358 447 549 100

Pihamaa on Perheyhtiö R Ajalin Oy:n brändi, joka valmistaa kasvulaustoja kierrätysmateriaaleista pääkaupunkiseudulla. Meidän kauttamme saat myös erikoiskasvualustat, kuten Biohiili-ja eroosionestokasvualustat. Otamme myös vastaan kierrätysmoreeneja multa-asemillamme. Tee ekoteko, hanki kasvualustat 100%:sti kierrätysraaka-aineista. Kierrätetty kasvualusta tukee kasvua ja sitoo hiiltä.

kaisa@pihastamo.fi

+358 503 639 177

Pihasuunnittelu, viherrakentaminen, salaojaremontit, talon pohjatyöt ja pihojen hoitotyöt avaimet käteen -palvelulla. Meillä on myös Lempäälässä Pihastamon Tori, josta voi noutaa yleisimmät maa-ainekset pihatöihin. Lisäksi myymme siellä jäännöseriä luonnonkivistä ja betonikivistä.

nea.rissanen@jardinea.fi

+358 407 383 505

"Puutarhasaarnaaja" Turun seudulla tarjoaa pihasuunnittelupalveluja (Autocad-piirrokset, 3D-mallinnukset), konsultointikäyntejä sekä järjestää tapahtumia omassa Jardinea -puutarhassaan (myös pienimuotoista pop-up myyntiä kesäisin). Monimuotoiset istutukset, joissa kukintaa aikaisin keväästä pitkälle syksyyn, ovat lähinnä sydäntä. Seuraa: Instagramissa jardinea_turku Facebookissa Jardinea