Siirry sisältöön

Palveluehdot

1. Palvelun tarjoaja

Juurihaku.fi-palvelun tarjoaa Viherympäristöliitto ry (VYL). VYL on viheralan kattojärjestö, joka edistää viheralan kehitystä Suomessa.

2. Palvelun sisältö

Juurihaku.fi on verkkoselaimella käytettävä hakemisto, josta löytyvät viheralan tuotteita ja palveluita tarjoavat toimijat. Palvelussa on tietoa toimijoista, kuten yhteystiedot ja palvelutarjonta.

3. Palvelun käyttö

Palvelun käyttö on tiedon hakijalle maksutonta, eikä palvelun käyttö ei edellyttää rekisteröitymistä.

4. Palvelun liittyminen

Palvelun toimijaksi voi liittyä täyttämällä verkkolomakkeen Liity toimijaksi -sivulla. Palvelun vuosilisenssin hinta on 250 €/12 kk + alv 24%. Palvelusopimus on toistaiseksi voimassa.

Palvelun toimijaksi voivat liittyä viheralalla toimivat tai viheralan toimijoille palveluita tai tuotteita toimittavat toimijat.

5. Palvelun tietojen päivitys

Toimija on velvollinen päivittämään omat tietonsa Juurihaku.fi-palvelussa vähintään kerran vuodessa. Tietojen päivityspyynnön voi lähettää osoitteeseen info@vyl.fi. Kirjoita otsikoksi JUURI-päivityspyyntö.

6. Vastuu tietojen oikeellisuudesta

Juurihaku.fi-sivuston hakemistoissa olevat yritysten tiedot ovat yritysten itsensä päivittämiä. VYL ei vastaa hakemistojen tietosisällöistä. VYL vastaa ainoastaan sivuston toimivuuden ylläpidosta ja kehittämisestä yhteistyössä tämän sivuston teknisen toteuttajan kanssa.

7. Palvelun muutokset

VYL voi muuttaa palvelun ehtoja ilmoittamalla muutoksista palvelun verkkosivuilla.

8. Sopimuksen irtisanominen

Toimija voi irtisanoa liittymissopimuksensa kirjallisesti ilmoittamalla siitä sähköpostitse osoitteeseen info@vyl.fi otsikolla: JUURI Irtisanominen. Sopimuksen irtisanomisen jälkeen toimijakortti poistuu hakemistosta 12 kk kuluttua vuosilisenssin hankintapäivästä. Erikseen sovittaessa toimijakortti voidaan poistaa näkyvistä aikaisemmin.

9. Lopulliset määräykset

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Sovellettavaksi tulee Helsingin käräjäoikeus.

10. Tietosuoja

Palvelun tietosuojaa koskevat tiedot on kuvattu tarkemmin palvelun tietosuojaselosteessa.